Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Landmad.dk jubler over iværksætterpris

Louise Dolmer og hendes Landmad.dk-team har vundet Business Region Aarhus’ iværksætterpris 2016
Om Landmad.dk:

Landmad.dk er stiftet af arkitekt og landmand Louise Dolmer, der ejer virksomheden sammen med tre investorer og ledende medarbejdere.

Landmad åbnede sin første kædebutik i Grenå i november 2013 og den første webshop i februar 2014.

I dag tæller Landmad-familien fem selvstændige butikker i henholdsvis Grenå, Silkeborg, Roskilde, Helsingør og Horsens. Den sjette butik åbner i Holbæk den 7. maj.

Alle butikker har egen webshop, og Louise Dolmer forventer at åbne yderligere 7-8 butikker i år, så der er 13-14 butikker ved årets udgang. Målet er 50 butikker i 2020, hvilket skal ske som franchisekæde.

Friday den 29 April 2016 kl. 06:10 af: Søren Duran Duus

Ifølge juryen bag jysk iværksætterpris har Louise Dolmers innovative madkoncept klare internationale vækstmuligheder.

Det er en tydeligvis glad, lettet – og meget stolt – Louise Dolmer, detailfolk.dk interviewer, efter hendes hurtigtvoksende, innovative madkoncept, der kombinerer fødevarebutikker i gammel stil med indbyggede cafeer og webshop, har vundet Business Region Aarhus’ iværksætterpris 2016.

Således blev Landmad.dk onsdag aften tildelt iværksætterprisen i kategorien ’Den kreative pris’.

Det skete på Iværk & Vækst, som er Danmarks største inspirationsforum for iværksættere og vækstvirksomheder, der i år blev afholdt i Randers.

- Jeg er ovenud lykkelig. Prisen bekræfter, at vores madkoncept holder, og at fem års drønhårdt arbejde har båret frugt. Jeg har aldrig tvivlet på vores fantastiske koncept, men det giver jo altid et løft, når andre – juryen – også kan se det, siger Landmad.dk’s direktør, Louise Dolmer.

Og tilføjer:

- Vi hæfter os desuden ved, at juryen vurderer – ligesom os – at vores madkoncept har klare internationale vækstmuligheder.

Louise Dolmer åbnede sin første Landmad.dk-butik i Grenå i november 2013 og den første webshop i februar 2014.

LÆS OGSÅ: Landmad.dk med store planer: Sådan har vi fået succes

Hurtigtvoksende kæde

I dag tæller Landmad-familien fem selvstændige butikker i henholdsvis Grenå, Silkeborg, Roskilde, Helsingør og Horsens, og den 7. maj åbner Landmad.dk en butik i Holbæk, ligesom ydereligere seks butikker er på vej inden for det næste halve års tid.

Landmad.dk er en franchisekæde af lokale købmandsbutikker med integreret landcafé og webshop, der efter kædens egne ord ’forhandler gode danske fødevarer, og som bestræber sig på at være så lokale som overhovedet muligt’.

På spørgsmål om, hvad Landmad.dk kan bruge Business Region Aarhus’ iværksætterpris til, svarer Louise Dolmer:

- Landmad er en franchisekæde, som altid leder efter nye folk til at åbne butikker, ligesom vi konstant har brug for nye leverandører. Den opmærksom, denne pris giver, er i den forbindelse guld værd.

50 butikker i år 2020

Med iværksætterprisen følger et mentorforløb med en af dommerne, et gavekort på 6.000 kroner til en god middag til teamet bag Landmad.dk, ligesom kæden har fået en skulptur, der forestiller den jyske hingst, som Randers er kendt for.

- Fordi vi er solide, ligesom den jyske hest, forklarer Louise Dolmer.

Louise Dolmers mål er 50 butikker i år 2020.

LÆS OGSÅ: Anderledes landmad-koncept fortsætter vækstFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD