Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Holch Povlsen investerer millionbeløb i 24-årig iværksætters virksomhed

Tuesday den 15 August 2017 kl. 10:13 - Kilde: Børsen

En 24-årige iværksætter blev ret overrasket, da en af Danmarks rigeste mænd ville købe sig ind i hendes virksomhed.

Anders Holch Povlsen er en af Danmarks rigeste mænd. Og han sidder ikke og gemmer på formuen. I stedet investerer han i en lang række forskellige detailvirksomheder.

Senest har han valgt at investere i en iværksætter-virksomhed, startet af den 24-årige Camilla Hessellund. Det skriver Børsen.

Camilla Hessellund har stiftet Lix Technologies, der er en studiebogsplatform for digitale bøger. Hun startede virksomheden for to år siden. Og nu har Anders Holch Povlsens selskab, Brightfolk A/S, valgt at investere 34 millioner kroner i virksomheden for en ejerandel på mellem 25 og 33 procent.

- Det er helt vildt stort, at de vælger at gå ind på så tidligt et tidspunkt. Vi mangler stadig meget. Jeg var ret spændt, da de kontaktede mig, siger Camilla Hessellund til Børsen.

Brightfolk A/S kontaktede hende, efter de havde læst om hendes virksomhed i en avisartikel. Og derfra tog samarbejdet fart.

- Brightfolk A/S har valgt at investere i Lix, idet vi mener, at det er en spændende virksomhed med stort udviklingspotentiale og ikke mindst dedikerede founders og medarbejdere, skriver Lise Kaae, der er direktør i holdingselskabet Heartland, som ejer Brightfolk A/S, til Børsen.

LÆS OGSÅ: Her er Holch Povlsens nyeste satsning

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD