Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Bestseller deler forretningen op: Ansætter ny direktør

Foto: detailfolk.dkMonday den 12 June 2017 kl. 08:34 af: Kristian Holgersen

Modebossen Anders Holch Povlsens mange investeringer bliver nu udskilt fra Bestseller. Det giver ændringer på direktørgangen.

Strukturen i den danske modekoncern Bestseller bliver nu ændret, så ejer Anders Holch Povlsens mange investeringer fremover bliver samlet i holdingselskabet Heartland.

Det skriver Bestseller på sin hjemmeside.

Posten som administerende direktør i Heartland går til Lise Kaae. Hun kender i forvejen til investeringerne fra sin nuværende stilling som finansdirektør i Bestseller.

- Vi går ikke ind i en forretning uden at have hjertet med, og vi ser kun efter langsigtede investeringer. Dermed er vores investeringer i høj grad påvirket af Holch Povlsen-familiens værdier, siger hun på Bestsellers hjemmeside.

Med den nye opdeling vil Bestseller fokusere på kerneforretningen og lade det nye selskab varetage Anders Holch Povlsens øvrige investeringer. Gennem flere år har han opkøbt aktieposter i virksomheder som Normal, Nemlig.com, Asos og senest betalingstjenesten Klarna.

Bestseller og Heartland bliver samlet under Bestseller United. 

Ny finansdirektør

Afløseren på posten som finansdirektør bliver Thomas Børglum Jensen, som kommer direkte fra Novo Nordisk, hvor han var økonomidirektør i virksomhedens såkaldte Product Supply Division.

- Thomas kommer til at skulle fylde nogle store sko ud, men jeg er helt tryg ved, at han er den rigtige person til jobbet. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med ham i mange år, siger Anders Holch Povlsen på Bestsellers hjemmeside.

Den nye finansdirektør har første dag på kontoret 1. august.

- Jeg er naturligvis meget spændt på at overtage CFO-ansvaret i Bestseller, men jeg er også meget taknemmelig og ydmyg, når jeg ser på de opgaver, Anders og Bestseller nu har betroet mig, siger Thomas Børglum Jensen.

LÆS OGSÅ: Her er Holch Povlsens nyeste satsningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD