Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Nyt domicil: Se Bestsellers vilde byggeplaner

Onsdag den 9 august 2017 kl. 08:29

Modegiganten Bestseller vil bygge et nyt hovedkvarter i Brande. Det bliver den højeste bygning i Danmark, hvis byggeriet bliver godkendt.

Et hovedkontor på 200+ meter med et tilhørende shoppingcenter. Det er Bestsellers idé til et nyt hovedkvarter i Brande. Det skriver Bestseller inde på sin hjemmeside.

Projektet vil tidligst starte i 2019, og det mangler stadig at blive godkendt af Brande byråd. Hvis det bliver godkendt, vil højhuset være det højeste i Danmark.

Det vil komme til at huse kontorer, butikker, uddannelsesinstitutioner, hotel og legeplads, skriver Bestseller, som gerne vil gentænke den klassiske idé om, hvordan et hovedkvarter skal se ud.

- Området vil være hjemsted for op til 30 butikker, der vil være en blanding af Bestsellers egne butikker og eksterne ikke-mode-butikker, skriver Bestseller på hjemmesiden.

- I mere end 30 år har vi været meget glade for at have vores hjem i Brande, og vi føler, at vi er en naturlig del af det lokale samfund. Dette mærkes både i relation til vores fysiske tilstedeværelse, de mange kolleger, der lever i Brande, og antallet af lokale initiativer, som vi har støttet gennem årene, siger projektansvarlig Anders Krogh Vogdrup og fortsætter:

- Projektet skal ikke ses som en rival til det aktuelle butiksmiljø i Brande midtby, det er snarere et supplement til de eksisterende muligheder i byen.

LÆS OGSÅ: Holch Povlsen har i hemmelighed overtaget Kina-forretningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD