Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Holch Povlsen har i hemmelighed overtaget Kina-forretning

Foto: PressefotoMonday den 3 April 2017 kl. 11:18 - Kilde: Børsen

For fem år siden overtog Bestseller-ejer, Anders Holch Povlsen, sin fars detaileventyr i Kina, som i dag har 7000 butikker.

I en ny bog kaldet "De handlende", som udgives af Børsen i dag, fortæller Bestseller-ejer og direktør Anders Holch Povlsen, at han i det skjulte har overtaget sin fars andel af den kinesiske forretning Bestseller Fashion Group China.

Overtagelsen skete for fem år siden, og det betyder, at Holch Povlsen ejer halvdelen af den kinesiske forretning, som i dag har næsten 7000 butikker. Det skriver Børsen.

- Man kan godt sige, at det er selve vores generationsskifte, som bliver tilendebragt dér. Men det er ikke noget, vi på dét tidspunkt eller siden har ønsket at gå ud og skilte med. Sådan noget kan hurtigt komme til at fylde alt for meget, og det har jeg ingen interesse i, siger Anders Holch Povlsen i bogen.

Omsætning fordoblet

Han oplyser, at omsætningen i den danske og kinesiske forretning minder om hinanden. Omsætningen i det seneste Bestseller-regnskab nåede tæt på 23 milliarder kroner. På globalt plan, ser det derfor ud til, at omsætningen af Bestseller-tøj lander på omkring 50 milliarder kroner.

Oprindeligt startede Anders Holch Povlsens far, Troels Holch Povlsen, virksomheden i Kina i 1996 med to partnere Allan Warburg og Allan Friis, som tilsammen ejer den ene halvdel, mens Anders Holch Povlsen ejede den anden halvdel, som nu er blevet overtaget af hans søn.

LÆS OGSÅ: Bestseller-direktør siger op

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD