Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Opsang fra Løve: Det er svært at blive en dygtig butiksmedarbejder

Foto: detailfolk.dkThursday den 14 November 2019 kl. 09:42 af: Kr

Et job i Netto skal man slet ikke undervurdere. Medarbejdere starter på gulvet og kan ende højt oppe i systemet, lyder det fra topchef.

Topchefen i Netto, Michael Løve, blander sig nu i debatten om dagpengemodtagere, som beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (A) kickstartede sidste uge i Berlingske.

Ifølge ministeren skal ledige akademikere ikke være for fine til at sidde ved kassen i Netto, når de er færdige på universitetet. 

Det har fået Michael Løve til at give en længere opsang på LinkedIn.

- Et job i Netto er åbenbart blevet eksemplet på den type job, ledige skal tage imens de venter på det "rigtige" job, skriver han.

- Vi har da også en del studerende på deltid i butik, som efter endt uddannelse fortsætter - og nogen bliver hængende fordi, de bliver bidt af det, fortsætter han.

Gode karrieremuligheder

Faktisk kan et job i Netto meget vel blive starten på en erhvervskarriere.

- Når jeg kigger rundt om bordet til ledermødet i Netto er ca. halvdelen af teamet folk, som startede på gulvet i en butik og nu sidder med i ledelsen af en virksomhed, som omsætter for mange milliarder, skriver Michael Løve.

- Så måske skulle vi ikke være så hurtige til at anse et "job i Netto" som noget, der på en eller anden måde ikke er ønskværdigt, skriver han og fortsætter:

- Det er faktisk svært at blive en dygtig butiksmedarbejder, men man kan gøre en kæmpe forskel og karrieremulighederne er fantastiske. Det er vel et godt udgangspunkt for et drømmejob.

Stor respekt

Ligesom flere andre topchefer har været ude at sige, så mener Michael Løve, at et ufaglært arbejde kan sende et godt signal til kommende arbejdsgivere.

- Jeg har stor respekt for jobkandidater, som har taget andet arbejde imens de søgte efter drømmejobbet.

- Når jeg sidder med en kandidat, der valgte at gå med aviser, gøre rent eller arbejde i Netto, så er det for mig et signal om en ukompliceret og ligefrem virkelyst - og det er et stort plus, skriver han.

LÆS OGSÅ: Coop bejler til landets arbejdsløse akademikereFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD