Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Minister: Væk med kæmpe fordel til kinesiske netbutikker

Foto: morguefile.comThursday den 26 September 2019 kl. 11:40 - Kilde: TV2

Minister vil gøre op med de urimelige konkurrencevilkår, som kinesiske butikker nyder godt af. En no-brainer, siger FDIH.

Lave fragtpriser har gennem flere år givet en klar fordel til kinesiske netbutikker.

Men det er på høje tid at lave den ordning om om, hvis det står til landets transportminister, Benny Engelbrecht (A). Det skriver TV2.

- Vi skal have normaliseret situationen. Det vil altså sige, at vi skal sikre, at der er en fuld afregning for de postpakker, som sendes til Danmark, siger han til TV2.

Transportministeren vil gøre sit synspunkt gældende ved en ekstraordinær kongres i den internationale postunion, UPU, som i disse dage bliver afholdt i schweiziske Genéve.

Helt tilbage i 1969 besluttede UPU, at kinesiske forsendelser kunne slippe med en selvbetaling på en tredjedel af den reelle pris.

En no-brainer

Indstillingen hos Benny Engelbrecht er den helt rigtige, lyder det fra Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH, hvor man længe har været fortaler for en ændring af reglerne.

- Det her er i mine øjne en no-brainer, fordi det er så åbenlyst urimeligt, siger direktør Niels Ralund på foreningens hjemmeside.

- Desværre er der i mange år af urasagelige årsager ikke sket noget. Derfor er det også meget positivt, at ministeren nu vil kæmpe for at gøre noget ved problemet, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Disse netbutikker bruger danskerne mest

Læs hele artiklen på TV2


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD