Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Giver medarbejderne kontant belønning

Thursday den 31 October 2019 kl. 10:30 af: Kristian Holgersen

Et rekordår giver udbetaling ved kasse ét. Medarbejderne i Ikea Danmark kan se frem til at få en ekstra månedsløn med hjem.

Fordi Ikea Danmarks omsætning nåede rekordniveau i det seneste årsregnskab, så kan medarbejderne se frem til en kontant bonus.

Alle de medarbejdere, der var ansat gennem det seneste regnskabsår og havde en anciennitet på minimum seks måneder, modtager et beløb, som svarer til en god månedsløn.

Helt nøjagtigt er der tale om 3.079 medarbejdere, skiver Ikea Danmark i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget imponeret over, hvad vi i fællesskab har præsteret. I Ikea taler vi om at kraftsamla, når vi samles om at gøre en ekstraordinær indsats, siger Johan Laurell, administrerende direktør i Ikea Danmark..

- Jeg er derfor meget glad for, at vi nu kan udbetale denne bonus, og at alle medarbejdere bliver tilgodeset, for alle har ydet en forbilledlig indsats, fortsætter han.

Bedre kundeoplevelser

Størrelsen på bonussen varierer fra person til person. Men alle får den samme procentvise bonus, nemlig 114,28 procent af deres månedsløn.

- Vores vækst og gode resultater skyldes udviklingen af vores sortiment, en fantastisk flot fremgang i salget af især køkkener samt introduktionen af nye populære services som dag-til-dag levering og klik og hent, siger Johan Laurell.

Omsætningen for det skæve regnskabsår 2018-19 lyder på 4,7 milliarder kroner - en fremgang på 7,9 procent.

LÆS OGSÅ: Ny Ikea-kollektion hvirvler en shitstorm opFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD