Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Milliardrekord udløser bonus til Jysk-ansatte

Foto: JYSKFriday den 2 December 2016 kl. 09:38 af: Dennis Clausager

Det er ikke kun Lars Larsen, der kan sætte penge ind på kontoen efter rekordregnskabet. Også de butiksansatte kan sætte en god sum penge i banken.

Det netop offentliggjorte Jysk-regnskab betyder at pengetanken er blevet fyldt yderligere op i Jysk-koncernen. Men også de øvrige ansatte i butikkerne kan se frem til en god bonus i år. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

Procent af fremgangen

Hos Jysk fremhæver landechef i Danmark, Bo. V. Andersen, bonus-incitamentet som en helt naturlig del af at være en del af et hold. Bonusbeløbets størrelse afhænger helt og holdent af, hvordan den enkelte butik har klaret sig.

- Hos Jysk er vi sammen om at skabe de gode resultater, så medarbejderne skal også have del i overskuddet, når det går godt. Derfor har det altid været sådan i Jysk, at medarbejderne får bonus efter, hvor godt det går i den butik, hvor de arbejder. Helt konkret får medarbejderne i hver enkelt butik otte procent til deling af den ekstra omsætning, de har opnået sammenlignet med året før, forklarer Bo V. Andersen.

Ikke alle får bonus

Bonusbeløbet udgør i gennemsnit 9.600,- for de danske Jysk-ansatte, men det er dog ikke alle der kan se frem til at få et bonusbeløb udbetalt.

- Der er desværre enkelte butikker, hvor salget ikke voksede i seneste regnskabsår, og hvor der derfor ikke udbetales bonus. Omvendt er der andre butikker, hvor de ansatte får en stor bonus. Det afhænger helt af salget i den enkelte butik, siger Bo V. Andersen.
 
LÆS OGSÅ: Milliarderne ruller ind hos JyskFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD