Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Jysk havde stor succes med Cyber Monday

Thursday den 1 December 2016 kl. 10:04 af: Dennis Clausager

Det var første gang, at Jysk forsøgte sig med Cyber Monday, men med flere hundrede procent stigning i omsætningen, bliver det ikke sidste gang.

Cyber Monday er oprindeligt en webshop-variant af Black Friday i USA, men i Danmark har langt de fleste online-butikker valgt at gøre Black Friday til dagen det sker og Cyber Monday har derfor ikke den store bevågenhed.

Det har Jysk nu gjort noget ved. I mandags løb boliggigantens første Cyber Monday af stablen, og det blev en stor succes, skriver Jysk i en pressemeddelelse.

300% stigning

Ifølge Hanne Bang Vorre, der er e-business director i Jysk, steg omsætningen 300% sammenlignet med en normal handelsdag, hvilket naturligvis vækker glæde.

- Black Friday er på få år blevet kæmpestort i Danmark. Også hos Jysk, hvor Black Friday 2016 blev den største omsætningsdag nogensinde. Derfor var det naturligt for os også at introducere Cyber Monday, og med en stigning i omsætningen på over 300 procent sammenlignet med det gennemsnitlige onlinesalg på en dag, har det været en stor succes, siger Hanne Bang Vorre i en kommentar til dagen.

Også i 2017

Med udgangspunkt i det gode resultater og erfaring fra debut'en, ligger det ifølge Jysk allerede nu fast, at der også bliver en Cyber Monday i 2017. Også selvom om Hanne Bang Vorre ikke tror, at Cyber Monday kommer til at blive lige så stor som Black Friday.

- For bare få år tilbage tvivler jeg på, at mange kunne forudse, hvor meget Black Friday ville komme til at fylde i Danmark, og med over 300 procent øget omsætning på tværs af stort set alle de lande, hvor Jysk er repræsenteret, er det svært ikke at kunne se potentialet, siger Hanne Bang Vorre.

LÆS OGSÅ: 10 skæve facts om Black Friday Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD