Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Interessen for sort amokudsalg stiger

Friday den 9 September 2016 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Det årlige Black Friday-udsalg vinder særligt meget indpas hos forbrugerne i denne del af landet.

For ikke særlig mange år siden var Black Friday et ukendt fænomen i Danmark. Men sådan forholder det sig ikke længere. De danske forbrugere tager i stigende grad den amerikanske tradition til sig, viser en analyse fra spareportalen CupoNation.

Analysen tager udgangspunkt i danskernes søgevaner på Google. Her fremgår det tydeligt, at interessen for Black Friday stort set var ikke-eksisterende i 2010, mens kurven nu stiger betragteligt. Udviklingen bliver sammenlignet med interessen for en anden amerikansk tradition - Halloween. 

- De sidste par år har man set mange af de store spillere som Bilka.dk og Elgiganten.dk for alvor tage konceptet til sig, og lave målrettede kampagner mange måneder før dagen, for at gøre forbrugerne opmærksomme herpå, siger Mads Bukholt, managin director for CupoNation, i en pressemeddelelse.

Størst interesse i København

På landsplan er interessen størst i Københavnsområdet, mens jyderne tilsyneladende er mere forbeholdnne, viser analysen. Fordelt på regioner ser interessen således ud:

1. Region Hovedstaden (100 points)
2. Region Sjælland (83 points)
3. Region Nordjylland (79 points)
4. Region Syddanmark (76 points)
5. Region Midtjylland (69 points)

Black Friday ligger altid på dagen efter Thanksgiving, hvilket i år er den 25 november. Traditionen stammer oprindeligt fra USA, og handler i al sin enkelthed om, at butikkerne på sælger en masse varer til markant nedsatte priser for at få sorte tal på bundlinjen - deraf også navnet.

LÆS OGSÅ: Black Friday styrker november men ikke julesalg

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD