Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Nyt koncept fra Coop skal forvandle den danske vinbranche

Mandag den 4 november 2019 kl. 06:00 af: Redaktionen

Coop er netop gået i luften med en “gigantisk” online-satsning på vin. - Vi vil møde danskerne i øjenhøjde, lyder det fra vinchefen.

Med lanceringen af Vincooperativet har Coop tænkt sig at erobre en endnu større bid af markedet for vin.

Vincooperativet er en del af Coop.dk og bliver i en pressemeddelelse beskrevet som en helt ny måde at købe vin og andre beslægtede varer på.

- Vi er i dag Danmarks største forhandler af vin, og sælger ca. 44 procent af al den vin, der sælges i dagligvarehandelen., siger Brian Karstens. Han er vinchef i Coop.

- Med den indkøbsstyrke er målet, at vi skal have samme position på nettet i løbet af de kommende fire år, fortsætter han.

Udvalget omfatter fra starten omkring 1100 forskellige vine og spirituosa. Nogle af vinene kan allerede i dag fås i Irma og Kvickly, men flere hundrede af dem bliver importeret direkte til Vincooperativet.

I øjenhøjde

Ifølge Coop adskiller Vincoorperativet sig fra andre vinbutikker på nettet ved at være en univers for alle, der kan lide vin.

- Vi vil møde danskerne i øjenhøjde, det vil sige tage udgangspunkt i deres behov for ny viden, oplevelser og vine til enhver lejlighed, siger Brian Karstens.

Udover vin og spiritus omfatter det også et stort udvalg af tilbehør fra glas og karafler til champagnesabler og vinkøleskabe, vinrejser i samarbejde med Albatros, forbrugermesser, middage med kendte vinmagere og smagninger.

80 procent af den vin, der drikkes i Danmark, købes i supermarkeder og discountbutikker, godt 12 procent hos vinhandlere, mens online-salget udgør omkring 4 procent.

LÆS OGSÅ: Meyers og Coop præsenterer ny fondFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD