Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Coop lancerer ny specialbutik på nettet

Torsdag den 22 august 2019 kl. 10:24 af: Redaktionen

Torsdag bliver Coops supermarked på nettet en smule større. Der er tale om en afdeling for varer, som kunderne selv har investeret i.
 
Flødeost med trøffel, muslinger og økologisk kaffe er tre eksempler på varer i Coops nye netbutik, der åbner torsdag som en del af Coop.dk Mad.

Selvom varerne på de virtuelle hylder er forskellige, har de én vigtig ting til fælles. Producenterne har alle fået støtte fra kunderne gennem Coop Crowdfunding, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Med vores nye online-butik skaber vi en ny vej for producenter, der gerne vil sælge deres varer til Coops medlemmer. Så man hurtigt kan komme fra ide til kunde, og så man kan få testet efterspørgslen, siger Nicolai Jæpelt, crowdfundingchef i Coop.

- Derudover får private mennesker direkte indflydelse på, hvad der kommer af varer i vores online-butik, samtidig med at de får mulighed for at købe produkter, de selv har været med til at finansiere - uanset hvor i landet, de bor. Derfor har vi åbnet en specialbutik på Coop.dk Mad, fortsætter han.

Coop Crowdfunding er en platform, hvor privatpersoner kan investere i projekter, der har til formål at udvikle nye varer.

Fremover bliver det sådan, at når et projekt har opfyldt sit mål for investeringer, så bliver projektejeren tilbudt at sælge produkter til hele Danmark via onlinebutikken på Coop.dk Mad.

Tidligere har Coop oprettet dedikerede netbutikker for snacks og bøger.

LÆS OGSÅ: Netsupermarked sender elbiler på gaden - topchefen tror på dronerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD