Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Meyers og Coop præsenterer ny fond

Wednesday den 23 October 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Penge fra salget af færdigretter bliver kanaliseret over i en ny fond, som Meyers og Coop har dannet for at “fejre mangfoldigheden.”

Gennem et stykke tid har kunder i Irma automatisk givet to kroner til den nystartede fond, Verdenskøkkeninitiativet, hver gang de har købt udvalgte færdigretter fra Meyers.

Pengene bliver brugt af fonden til at støtte op om en mangfoldig madkultur i Danmark, skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Vores kunder er nysgerrige og kvalitetsbevidste. Med en donation pr. solgt vare til Verdenskøkkeninitiativet får vi mulighed for - i fællesskab – at fejre verdenskøkkenet og mangfoldigheden i Danmark, siger direktør for Irma, Søren Steffensen.

Styregruppen i fonden består af medlemmer fra ledelsen i Irma, Meyers og foreningen Mino Danmark.

De første midler er delt ud

Det første arrangement med støtte fra Verdenskøkkeninitiativet er allerede i støbeskeen: En stor fællesmiddag med mad fra verdenskøkkenerne i starten af 2020.

Desuden er det tanken, at der skal uddeles midler til ansøgere, som selv tager initiativ til at skabe oplevelser med mad på tværs af kulturer.

- For når vi spiser sammen og spiser hinandens mad, så sker der det magiske, at vi ser hinanden med andre øjne. Vi ser hinanden på ny, siger Claus Meyer.

LÆS OGSÅ: Flere tusind skoleklasser deltager i madprojekt fra Coop

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD