Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Slutningen på corona betyder starten på en ny markedsføringsplan"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Særlig Coop-butik får bøde og sur smiley

Foto: ColourboxOnsdag den 9 oktober 2019 kl. 10:00 - Kilde: sn.dk

Dagligvarekoncernen bruger butikken til at eksperimentere med et nyt koncept. Men Fødevarestyrelsen kunne ikke lide alt, hvad de så.

Under tre kontrolbesøg har Fødevarestyrelsen givet indskærpelser til Coop Hverdag i Trekroner, som tidligere har været en Fakta. Butikken har derfor fået en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner. Det skriver sn.dk.

Under besøgene har Fødevarekontrollen eksempelvis bemærket snavs i bake-off-køkkenet, indtørrede væsker på gulvet og pålæg med mørke plamager i et køleskab.

I foråret skiftede Coop navnene på sine to butikker i Trekroner lige ved Roskilde. SuperBrugsen blev til Coop Mad, og Fakta blev til Coop Hverdag.

Til BT siger analysechefen hos Coop, Lars Aarup, at det nye koncept ikke har indflydelse på rengøringen. Sagen har dog stadig fået konsekvenser ud ude i butikken.

- Vi har skiftet butikschefen ud for en måned siden, så ved næste kontrolbesøg står butikken snorlige, Lars Aarup og fortsætter:

- Som sagt: Sådan noget skal ikke ske, og nu har vi så også taget de forholdsregler, der skal til.

Modstand mod nye navne

Coop planlægger at omdanne yderligere to Fakta-butikker til Coop Hverdag. Det sker, selvom idéen om at strømline navnene i dagligvarekoncernen har mødt modstand i baglandet.

- I et presset dagligvaremarked er det dyrt at opretholde flere kæder. Derfor er vi i gang med at vurdere, hvordan vi kan indrette os fremadrettet, sagde koncerndirektør, Jens Visholm, tidligere på året til Finans.

- Det sker med test i den virkelige handel. Beslutning om en ny strategi ligger et år forude, men den kan betyde, at der også skal kigges på nye navne for butikkerne, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Lukrativ løsning: Lokale Coop-butikker skifter koncept

Læs hele artiklen på sn.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD