Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Flere tusind skoleklasser deltager i madprojekt fra Coop

Tirsdag den 22 oktober 2019 kl. 06:00 af: Redaktionen

Skoler i hele landet får gennem efteråret tilsendt kasser med grøntsager og undervisningsmaterialer. Coop er afsenderen.

Børn skal være bedre til at lave mad end deres forældre. Det er et af målene bag madprojektet GoCook, som dagligvarekoncernen Coop står bag.

I alt har undervisere fra 82 procent af alle landets grundskoler tilmeldt næsten 6.500 klasser projektet. De får i løbet af efteråret tilsendt en kasse med grøntsager og tilhørende undervisningsmaterialer, skriver Coop i en pressemeddelelse.

- GoCook har fra begyndelsen haft en mission om at skabe den første generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre, siger projektchef Bente Svane Nielsen.

- I år har vi givet ambitionerne endnu et nøk opad og vil gøre børnene til de danske køkkeners klimaambassadører, fortsætter hun.

Tips til forældrene

Børnene kommer til at arbejdet med undervisningsmaterialet ‘Klima-cool i Køkkenet, hvor de lærer om madspild og selv får lov til at lave et måltid.

Derhjemme kan de så lære deres forældre, hvordan man spiser mere klimavenligt, lyder målsætningen fra Bente Svane Nielsen.

- Vi løfter ingen pegefingre, siger hun og fortsætter:

- I stedet giver vi børnene indsigt, inspiration og ikke mindst viden om de fødevarer og måltider, der er klimavenlige, og så kan de selv lege og eksperimentere videre derfra.

LÆS OGSÅ: Coop beder medlemmerne om hjælp til ny strategiFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD