Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Nyt betalingssystem i Coop giver mersalg på 30 procent

Foto: Henrik FrydkjærThursday den 21 January 2016 kl. 11:30

Kunderne køber flere varer end gennemsnittet, når de bruger Coops nyeste tiltag til at købe ind. Coop vil derfor udbrede betalingssystemet.

For et par måneder siden indførte Coop et nyt scanningssystem, der gjorde det muligt for kunderne selv at scanne varerne inde i butikken. Betalingsmodellen går under navnet Bip og Betal, og det har vist sig at være en stor succes. Det fortæller koncerndirektør i Coop, Jan Madsen, til Børsen.

- Omkring 10 procent af alle køb blandt medlemmer i pilotbutikkerne er foretaget via mobilscanningen. Og de kunder, der benytter sig af den, køber cirka 30 procent mere end gennemsnittet, siger Jan Madsen til Børsen.

Han forklarer, at der har været få problemer med scannerne, som indtil videre er blevet testet i tre butikker i Gilleje, Albertslund og København V. Scannerne kan kun bruges af Coops medlemmer.

Flere scannere på vej

Succesen betyder, at Coop udvider satsningen med to nye butikker. Jan Madsen vil dog ikke fortælle, hvilke to butikker der får scannerne installeret. 

Indtil videre har Coop ikke reduceret bemandingen i butikkerne, hvor scannerne har været en succes, og Jan Madsen afviser da også, at det er hensigten med systemet.

- Tanken er jo, at vi skal investere i bedre kundeservice i butikkerne, siger han.

LÆS OGSÅ: Coop søger 100 smagstestere i stor satsningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD