Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Coop åbner 400 nye takeaway-afdelinger

Foto: Coop.dkMonday den 4 January 2016 kl. 09:23

Danmarks største dagligvarekoncern satser nu massivt i flere af koncernens kæder på et stærkt voksende marked. 

Danskernes daglige madvaner har de seneste ti år ændret sig dramatisk, og forandringerne fortsætter i familierne de kommende år.

Det vurderer Coop, som åbner 400 nye takeaway-afdelinger i Kvickly, Superbrugsen og Irma, da danskerne nu ifølge Danmarks største dagligvarekoncern køber takeaway for 10 milliarder kroner.

- Forbrugerne har flyttet indkøb fra supermarkederne til takeaway og færdigmad for omkring 10 milliarder kroner. Den udvikling vil vi vende. Vi har et Madmanifest, Sammen om Bedre Mad, og vil som en del af det komme med nye varer, der gør hverdagen nemmere og bedre for flere, siger Coops koncerndirektør, Gregers Wedell-Wedellsborg.

LÆS OGSÅ: Coop om digital revolution: Jordskælv i hele koncernen

Målsætning for i år

- I dag er det kun kunderne i de største byer, der kan vælge nem mad af høj kvalitet. Med vores initiativ vil vi bringe det ud til hele Danmark, så alle til en rimelig pris kan få aftensmad, der både er nem, sund og velsmagende, siger Gregers Wedell-Wedellsborg i en meddelelse.

I de 400 butikker åbner ’C Måltidsmarked’, som omfatter mellem 60 og 80 måltidsløsninger. Det er begyndelsen på Coops hidtil største satsning på god og nem mad, som forventes at blive udvidet med flere varer og nye løsninger.

De første 70 butikker åbner i løbet af de kommende tre uger, og i begyndelsen af marts er der åbnet C-Måltidsmarkeder i alle 400 butikker i Kvickly, Superbrugsen og Irma.

Allerede i det første år forventer Coop at sælge for over to milliarder kroner takeaway.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked i modangreb på CoopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD