Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Coop afslører ny måde at købe ind på

Foto: detailfolk.dkMonday den 2 November 2015 kl. 11:35 af: Lise Møller Schilder

Den almindelige kassedame har fået kamp i Kvickly og SuperBrugsen, der nu lancerer selvscanning af varerne med mobilen.

Der er gang i åbningen af varehuse for tiden. Kvickly åbner sit nyeste varehus den 5. november i Albertslund. Og her introducerer kæden en ny måde at købe ind på, som kan koges ned til tre ord: Scan, pak og betal.

Systemet går ud på, at kunderne kan bruge sin mobiltelefon eller en håndscanner i butikken til at scanne sine varer inde i butikken, når kunden putter dem i kurven. Når man har foretaget alle sine indkøb, går man til en særlig udgang og betaler med sit kort.

- Vi gør det for at gøre det mere attraktivt at være medlem af Coop, så endnu flere ønsker at være det og for at vores medlemmer vælger at komme endnu mere i vores butikker. Vi gør det ikke for at spare medarbejdere, siger koncerndirektør i Coop Jan Madsen.

Starter i tre butikker

I den første periode vil udgangskasserne være bemandet for at hjælpe kunderne. Men på sigt skal medarbejderne ud i butikken, og hjælpe kunderne der.

I første omgang er der tale om en test, der strækker sig over de kommende seks måneder. Testen bliver gennemført i tre butikker.

Udover den nye Kvickly Albertslund, kan kunderne i de to største SuperBrugser i Danmark prøve den nye metide. Det drejer sig om SuperBrugsen Gilleleje (mobil og håndscanner) og SuperBrugsen Matthæusgade, København V. (kun mobil).

LÆS OGSÅ: Tidligere Kvickly-direktør bliver topchef i byggegigantFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD