Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Ny netbutik afslører: Her er vores forretningsmodel

Foto: detailfolk.dkFredag den 11 marts 2016 kl. 10:57 - Kilde: Finans

Ved at tilbyde leverandører af fødevarer en – måske – effektiv salgskanal forsøger netportalen Shobr.com med store planer at opnå succes.

- Her åbner Danmarks første markedsplads for dagligvarebrands. Vi tilbyder landsdækkende levering direkte til døren og pakker alt ind i gode oplevelser.

Sådan står der på Shobr.com, som åbner om få uger.

Ifølge erhvervsmediet Finans tilbyder den nye portal med nethandel leverandører af fødevarer at handle direkte med forbrugere.

Shobr.com har ifølge bagmændene allerede aftaler med flere end 60 leverandører af dagligvarer, og logstikken er på plads via et samarbejde med Postnord.

- I andre brancher – og eksempelvis modeindustrien – er det hverdag, at producenterne bruger alle salgskanaler. Lige fra forhandlere med fysiske butikker til også egen nethandel. Vi opbygger nu en handelsplatform, så leverandører inden for føde- og dagligvarer også får endnu en salgskanal, siger Lars Munch Johansen, administrerende direktør for selskabet bag Shobr.com, til Finans.

LÆS OGSÅ: Hårdtprøvet Kiwi satser stort på nyt koncept

Vil udkonkurrere dagligvarekæder?

Med Shobr.com får de danske dagligvarekæder dermed endnu en konkurrent, selvom Lars Munch Johansen afviser, at målet er at udkonkurrere de danske kæder, som samlet har cirka 3.000 fysiske dagligvarebutikker.

- Vi laver en handelsplatform, hvor leverandører også kan være med til at introducere nye produkter direkte over for forbrugerne. Interessen blandt både danske og udenlandske leverandører er stor for at være med, siger Lars Munch Johansen, som oplyser, at hvis Shobr.com bliver en succes i Danmark, er målet at sprede salget ud i andre EU-lande.

LÆS OGSÅ: Netbutikker på vej mod søndagslevering

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD