Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Netbutikker på vej mod søndagslevering

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 10 marts 2016 kl. 09:15 - Kilde: Finans.dk

Ingen dage er så hellige, at man ikke kan få en pakke. Sådan tænker mange forbrugere, og derfor er søndagspost på trapperne, mener ekspert.

En af de fysiske butikkers helt store fordele overfor netbutikkerne, kan være på vej ud. Det skyldes, at det er blevet populært at udbringe pakker om søndagen i USA. Et mønsker vi sandsynligvis også kommer til at se i Danmark. Det forklarer Louise Byg Kongsholm, der er trendanalytiker og administrerende direktør i Pej Gruppen til Finans.dk

- Søndag var oprindeligt en helligdag, men sådan er det ikke længere. De fleste butikker – både i USA og Danmark – har åbent. Næste skridt er, at netbutikkerne melder sig på banen med søndagslevering, siger Louise Byg Kongsholm.

Hun nævner blandt andet Amazon, som i et samarbejde med det amerikanske postvæsen tilbyder pakkelevering om søndagen i USA.

Små netbutikker kan få det svært

Det er dog ikke nødvendigvis en fordel for små netbutikker, at de fremover kan blive presset af de store til at levere alle ugens dage. Det forklarer administrerende direktør i Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) Niels Ralund, til Finans.dk.

- I forvejen er det svært for mange mindre netbutikker at tjene penge. Og det er ikke billigt skulle holde åbent i weekenden, fordi varer skal pakkes, registreres og sendes ud, siger han.

LÆS OGSÅ: Markant dyrere pakkeforsendelser for netbutikker

Læs hele artiklen på Finans.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD