Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ny markedschef skal styrke Dagrofa Foodservice

Nabil Habhadi er ny markedschef hos Dagrofa Foodservice. Foto: PR.
Foto: PRNy markedschef skal styrke Dagrofa Foodservice
Thursday den 2 March 2023 kl. 10:57 af: Kristian Holgersen

Den nye markedschef har en masse relevant erfaring, som han kan bruge på at styrke Dagrofa Foodservice, mener direktøren.

På forårets første dag - ifølge kalenderbladet, i hvert fald - startede Nabil Habhadi som markedschef hos Dagrofa Foodservice.

Det skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

Nabil Habhadi har tidligere været salgschef i Dansk Cater fra 2014-2021, hvor han sad med ansvaret for stor- og kædekunder. Senest var han key account manager hos Stryhns Gruppen.

- Han er gennem sine tidligere ansættelser allerede et kendt og vellidt ansigt i branchen. Vores storkunder og nationale kædekunder betyder rigtig meget for os i Dagrofa Foodservice, og jeg er overbevist om, at vi med Nabil på holdet kommer til at styrke vores position i markedet, siger Niels Miles Frandsen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice.

Hovedpersonen selv kalder strategien i Dagrofa Foodservice for spændende.

- Den betyder blandt andet, at virksomheden skal være en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for hoteller, kantineoperatører og landsdækkende restaurantkæder, så de kan give deres gæster nogle endnu bedre spiseoplevelser, siger Nabil Habhadi og fortsætter:

- Vejen dertil går eksempelvis gennem en endnu tættere dialog med industriens leverandører. Den udvikling vil jeg gerne være en del af og bidrage til med udgangspunkt i mine mange års erfaring fra foodservicebranchen.

LÆS OGSÅ: Dagrofa satser videre på ny franchisemodelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD