Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

sdfsdf

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Erfaren profil får afgørende topstilling i Dagrofa

Dan Kolding bliver ny direktør i Dagrofa Logistik. Foto: PR.
Thursday den 8 December 2022 kl. 10:58 af: Kristian Holgersen

Dagrofa sætter ny profil i spidsen for en del af forretningen, som koncernchefen kalder for “altafgørende”.

Hvis Dagrofa skal lykkes med strategien FremgangSammen, så er det altafgørende, at logistikken spiller, forklarer koncernchef Tomas Pietrangeli.

Ansvaret for den del af forretningen bliver nu lagt hænderne på Dan Kolding, som fra årsskiftet kan kalde sig adm. direktør i Dagrofa Logistik.

Dagrofa Logistik forsyner koncernens egne kæder med varer, men har også en række andre detailkæder stående i kundekartoteket.

Dan Kolding kan trække på mange års erfaring hos store virksomheder som Danish Crown og Arla Foods, hvor han har beskæftiget sig med logistik, supply chain og ledelse.

- Vores strategi FremgangSammen handler om at skabe vækst for koncernen og give danskerne de bedste madoplevelser, ude som hjemme, siger koncernchef Tomas Pietrangeli.

- Jeg er derfor glad for, at Dan Kolding fremover vil styrke vores logistikforretning, som er en altafgørende del i at lykkes, siger han.

Farvel til mangeårig profil

Tomas Pietrangeli takker desuden Lars Arnløv Jørgensen, som nu forlader Dagrofa efter 22 år - de seneste otte år var han logistikdirektør.

Den afgående direktør har længe gået med overvejelser om at skifte spor.

- At give stafetten videre har været en beslutning, som har været længe undervejs hos mig, men som skulle gøres på det rette tidspunkt både for mig og for virksomheden, siger Lars Arnløv Jørgensen og fortsætter:

- Den tid er nu, og nu ser jeg frem til det næste skridt i min karriere. I min beslutningsproces har det været vigtig at medvirke til den fortsat positiv udvikling af Dagrofa og Dagrofa logistik. Jeg har været med til at lave en succesfuld turnaround i Dagrofa, sikret en væsentlig vækst i Dagrofa Logistik, men vigtigst at alt, så har jeg nydt hver en dag, siger han.

LÆS OGSÅ: Dagrofa sætter navn på ny kommerciel chef for tre kæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD