Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ny kaffeklub vil udfordre Baresso

Foto: ColourboxTuesday den 23 September 2014 kl. 05:50 af: Freja Thorbech

Med et nyt koncept vil to iværksættere sammen med 25 cafeer tage kampen op mod de store spillere på det danske kaffemarked.

Et nyt koncept vil udfordre de store kaffekæder på to-go kaffe.

ToloKaffe hedder konceptet, som de to iværksættere Lukas Ramsøe og Allan Dwarosh Kakasur står bag. Tanken er, at kunderne via en ny app kan tegne abonnement på deres to-go kaffe. 25 individuelle cafeer rundt om i København er en del af konceptet og tilbyder den nye service.  

- Målet er at konkurrere med de store kaffekæder. Vi mener, at vi har fundet et område, som er stort set umuligt at komme ud på som en stor kæde, da de fleste kaffekæders priser er for høje, skriver de to iværksættere bag konceptet i en pressemeddelelse.

Når først kunderne har betalt deres abonnement, kan de hente en kop kaffe i en af de tilknyttede cafeer. Der findes tre typer af kaffeabonnementer, det blligste med fem kopper kaffe om måneden til 79 kroner og det dyreste med en kop kaffe til alle månedens dage til 379 kroner om måneden.

Kan springe køen over

Med ToloKaffe undgår kunderne samtidig de lange køer i kaffe-myldretiderne, da man via appen kan bestille sin kaffe på forhånd, så den står klar, når man kommer.
 
Som café eller kaffebar er det gratis at komme med i ToloKaffe-konceptet. Det eneste krav er, at man ikke på forhånd indgår i en kæde. Blandt de allerede tilknyttede cafeer er blandt andet Café Klimt på Frederiksborggade, El Tapeo i Peder Hvidtfelts Stræde og Kaffeladen i Nordre Frihavnsgade.

Se en video om konceptet i klippet nedenfor.LÆS OGSÅ: Kvickly og Baresso brygger på nyt konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD