Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Baresso satser stort på trafikknudepunkter

Wednesday den 19 March 2014 kl. 05:50 af: Freja Thorbech

Med åbningen af to nye kaffebarer på centrale trafikknudepunkter i marts, forsøger Baresso at fange de kaffetørstige rejsende.

Den danske kaffekæde satser nu stort på at være til stede på udvalgte trafikknudepunkter.

Det betyder, at Baresso i marts åbner to nye kaffebarer. Den ene på Mols-Liniens færge ”Max Mols”, og den anden i Københavns Lufthavn, hvor Baresso i forvejen er til stede med en kaffebar. Dermed fuldender Baresso tilstedeværelsen på Mols-Liniens i alt tre færger, ligesom flyrejsende nu kan slukke kaffetørsten hos Baresso både før og efter sikkerhedskontrollen i lufthavnen.

- Der er et meget stort potentiale i at være til stede på udvalgte trafikknudepunkter som for eksempel på Mols-Linien, der årligt sejler 2,5 millioner rejsende frem og tilbage over Kattegat og ikke mindst i en stor international lufthavn som Københavns Lufthavn med 24 millioner rejsende om året, siger kommerciel direktør i Baresso Coffee, Anders Wall, i en udtalelse.

Han afviser dog samtidig, at vi i Danmark vil se en udvikling, hvor der vil skyde kaffebarer op på alle tog- og metrostationer og i forstæderne til de større byer som i flere andre lande.

Franchising giver adgang til unikke placeringer

Baresso driver selv hovedparten af sine kaffebarer, men en række af dem drives som corporate franchises. Det gælder både Mols-Linien og Københavns Lufthavn, der er samarbejder med afsæt i franchise-modellen, og det er ifølge Anders Wall et stærkt koncept:

- Franchising giver os adgang til unikke placeringer, som vi ikke ville kunne komme til ved egen kraft, og samtidig er vi med til at tilføre ekstra værdi til vores samarbejdspartneres brand. På den måde er det en gensidig gevinst, som er med til at tilføre ekstra værdi for gæsterne – og i dette tilfælde for de rejsende, siger han.

Baresso Coffee åbnede sin første kaffebar på Højbro Plads i København i år 2000. I dag er der 44 Baresso Coffee kaffebarer fordelt på 29 konceptkaffebarer i København, Aarhus, Vejle, Odense og Aalborg samt 15 franchise-kaffebarer ejet af blandt andre DFDS Seaways, Mols-Linien og Coop Danmark.

LÆS OGSÅ: Starbucks satser på mobilbestillingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD