Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Gratis CSR-kaffe hos Q8

Foto: GoMoreTuesday den 17 September 2013 kl. 11:15 af: Freja Thorbech

Q8 støtter op om de miljømæssige fordele ved samkørsel ved at tilbyde gratis kaffe til samkørende.

En gratis kop kaffe.

Det er, hvad samkørende danskere kan se frem til, når de trodser trafikken i fællesskab med andre. Q8 støtter nu op om samkørselsordningen fra portalen gomore.dk, der etablerer kontakt mellem danskere, der henholdsvis mangler eller tilbyder lift rundt om i landet.

Hvis der er flere passagere i bilen, og der kan fremvises en GoMore-kvittering står den på gratis Fairtrade kaffe rundt om på alle Q8's 109 tankstationer.

En af Q8's bevæggrunde for at indgå samarbejdet med samkørselsportalen har været de miljømæssige fordele, som samkørsel har.

- Både Q8 og GoMore forholder sig til mennesker på farten, og derfor synes vi, at det er et spændende samarbejde. Derudover er vi glade for at støtte op om et miljørigtigt koncept, som er helt i tråd med vores vision om at vise omtanke for vores omgivelser, siger kommunikationschef for Q8 Marie Schou Petersen i en udtalelse.

Populært koncept

GoMores samkørselskoncept er i løbet af de seneste år blevet populært og konceptet har i dag 89.000 medlemmer. Direktør i GoMores, Matias Møl Dalsgaard, er meget begejstret for at samarbejdet med Q8.

- Kernen af GoMore er de oplevelser, som vores brugere har med hinanden, når de kører sammen. Vi er rigtig glade for at kunne gøre den oplevelse endnu bedre. Vi synes også, at det er en rigtig god ting, at en virksomhed som Q8, der har så meget indflydelse på den danske transport, bakker op om samkørslen, siger han.

Samarbejdet om gratis kaffe kører i første omgang som et forsøg frem til 31. oktober med henblik på et mere permanent samarbejde.

LÆS OGSÅ: Fokus på CSR i detailFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD