Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kvickly og Baresso brygger på nyt koncept

Foto: pr-fotoWednesday den 11 June 2014 kl. 09:37 af: Steffen Moses

Kaffekæden Baresso og Kvickly udvider samarbejdet og er på vej med specialdesignede kaffeautomater til Kvicklys butikker.

Den danske kaffekæde Baresso har længe haft et samarbejde med Kvickly, der via franchise driver Baresso-kaffebarer i syv varehuse. Men fremover får endnu flere af Kvicklys kunder mulighed for at drikke Baresso-kaffe på indkøbsturen med et nyt koncept under navnet Baresso go.

For at komme ud til flere af Kvicklys kunder er Baresso sammen med den schweiziske automatproducent Shaerer ved at udvikle kaffeautomater, der efter kædens eget udsagn kan lave lige så god kaffe, som man er vant til fra kaffebarerne, hvor kaffen bliver brygget af de ansatte.

I første omgang skal der automater op i Kvickly i Helsingør og i Sundby. Men forløber en kort testperiode som planlagt, bliver det nye koncept efterfølgende rullet ud i resten af kædens varehuse.

- Vi oplever en stærkt stigende interesse for at købe kvalitetskaffe med på indkøbsturen. Baressos høje krav til kvalitet matcher vores og vores kunders ønsker til nye og bedre smagsoplevelser, siger Finn Christiansen, der er food- og nonfoodchef i Kvickly, i en pressemeddelelse.

Også kommerciel direktør hos Baresso Anders Wall har positive forventninger.

- Med Kvickly som en god og nær samarbejdspartner kan vi med de nye kaffeautomater skalere vores koncept og opnå en langt bredere distribution end tidligere. Vi får mulighed for at servere kaffe på lokationer, der af forskellige årsager ikke egner sig til en full-size kaffebar, siger han.

Det udvidede samarbejde kan ses som et modtræk til det samarbejde, som Dansk Supermarked har med den amerikanske kaffegigant Starbucks. Dansk Supermarked driver allerede syv Starbucks i Danmark via franchise og til juli åbner endnu en Starbucks i Bilka Skalborg ved Aalborg, mens det er planen, at der til september skal åbne tre yderligere Starbucks på henholdsvis Rådhudspladsen i København, på Nordre Fasanvej på Frederiksberg og i Storcenter Nord i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked åbner flere Starbucks i de store byerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD