Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Ny ejer puster mere liv i konkursramt burgerkæde

Ny ejer puster mere liv i konkursramt burgerkæde

Søren Hall Hviid Larsen er egentlig revisor, men i dag er han også ansvarlig for alt fra medarbejderhåndtering og økonomi til vareindkøb hos Bøff Burgerbar. Foto:PR.

Tirsdag den 8 juni 2021 kl. 11:08 af: Kristian Holgersen

En revisor har samlet stumperne op fra kuldsejlet burgerkæde. Han stræber efter sorte tal og ekspansion, men en retssag er også på menuen.

Da Søren Hall Hviid Larsen købte aktiverne i den konkursramte burgerkæde Rumbles i 2019, begyndte han arbejdet med at stable en sund forretning på benene.

Burgerkæden har fået en ny identitet - den hedder nu Bøff Burgerbar - og alle virksomhedens forskellige led har fået en overhaling. Derfor står 2021 til at blive året, hvor plusserne i regnskabet endelig vender tilbage.

- Siden 2019 er salget på restauranterne steget med næsten 50 procent, forklarer Søren Hall Hviid Larsen i en pressemeddelelse.

- Samtidig har vi stort fokus på udgiftsstyring, procesoptimering og andre projekter, der skal gøre forretningen mere effektiv og eftertragtet. Min baggrund som revisor er en klar fordel, da det giver mig de redskaber, jeg har brug for, for at få forretningen op at køre, siger han.

Til Finans forklarer Søren Hall Hviid Larsen, at han også har planer om at åbne flere restauranter. Lige nu har kæden fire, som ligger i Valby, Sydhavn, Hillerød og Helsingør, men tre yderligere kan være på vej.

De nye steder skal ligge tættere på hovedstaden, hvor det i forvejen vrimler med burgersteder.

- De fleste brugerrestauranter i København har en meget amerikaniseret tilgang til burgere. I stedet laver vi burgere med en tilgang, der hedder: Den bedste burger er den, man selv gerne ville kunne lave, siger han til Finans.

Meget at rette op på

At Søren Hall Hviid Larsen overhovedet endte i spidsen for en burgerkæde er lidt af et tilfælde. Han arbejdede i sit eget revisionsselskab, hvor han i 2018 rådgav de to iværksættere af Rumbles.

Selvom de havde meget svært ved at holde styr på deres burgerforretning, så kunne Søren Hall Hviid Larsen se et potentiale.

- Der var ingen generelle retningslinjer og procedurer, og budgetterne sejlede. Alligevel var jeg ikke i tvivl om, at kæden skulle være mit næste væksteventyr, siger han.

I 2019 købte Søren Hall Hviid Larsen så 10 procent af forretningens ejerandele, og da Rumbles senere endte i en konkurs, valgte han at slå til.

- Jeg så muligheden for at redde noget stort, og derfor købte jeg restaurantkædens aktiver med henblik på at drive forretningen videre. Jeg har ikke fortrudt beslutningen på noget tidspunkt, men det har været og er fortsat en hård kamp at få forretningen op at køre, siger han.

Overtagelsen af Rumbles har fået efterspil, skriver Sjællandske Medier. Senere på måneden skal Retten i Hillerød således tage stilling til, om burgerkæden blev solgt for billigt i forbindelse med konkursen. Det har Søren Hall Hviid Larsen tidligere afvist.

LÆS OGSÅ: Burgerkæde satser på utraditionelle koncepter i jagten på kunderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD