Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ekspansive burgerbrødre har ansat en erfaren driftsdirektør

Thursday den 15 April 2021 kl. 09:53 af: Kristian Holgersen

En mangeårig McDonald’s-mand bliver den første driftsdirektør i ambitiøs burgerkæde, som har mange nye steder på tegnebrættet.

Da brødreparret Morten og Simon Franck Jakobsen åbnede en burgerbar i 2017, skulle det blive starten på en hel kæde, The Burger Concept, som i dag steger bøffer og smører boller med mayonnaise syv steder i landet.

Indtil videre har The Burger Concept haft fokus på det jyske - men forude venter en større ekspansion. For at være godt rustet til den opgave har brødreparret hentet en dreven profil til virksomheden.

Med godt tyve års erfaring fra McDonald’s under bæltet - og en enkelt smuttur forbi Jensens Bøfhus - kan Christian Ellemann Larsen nu kalde sig driftsdirektør i The Burger Concept.

- Jeg får en rolle som COO, og skal hjælpe hjælpe med at skabe et fundament i driften, så de ambitiøse vækstplaner og det erklærede mål om at servere højkvalitets produkter til ræddi gode priser, hurtigt og krydret med et stort autentisk smil, kommer til at lykkes, skriver han på LinkedIn.

Ifølge FoodSupply åbner The Burger Concept op mod 10 nye restauranter i år. En landgang på Sjælland er en del af planen - indtil videre huserer kæden udelukkende i det jyske på nær en enkelt restaurant i Odense.

- Vores omfattende vækstplan kommer til at brede sig over hele landet, og vi søger derfor dygtige medarbejdere på alle niveauer i driften, skriver Christian Ellemann Larsen på LinkedIn.

Det seneste årsregnskab fra The Burger Concept er fra 2019. Her taber selskabet 758.000 kroner - en smule mindre end i det allerførste årsregnskab for 2018, hvor underskuddet lød på lige over en million.

LÆS OGSÅ: Burgerkæde bliver slæbt i retten efter køb af konkursboFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD