Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Burgerkæde satser på utraditionelle koncepter i jagten på kunder

Mandag den 19 april 2021 kl. 11:10 - Kilde: Finans

Saftige bøffer og sprøde fritter skal ikke være ene om at lokke gæsterne til i kendt spisekæde. Oplevelser kommer nu for alvor på menuen.

I burgerkæden Cocks & Cows skal en satsning på oplevelser være med til at hente den tabte indtjening fra nedlukningen ind igen. Det skriver Finans.

Et koncept med minigolfbaner inde i selve restauranten har været en succes i Aarhus, og nu bliver det også rullet ud på et af kædens københavnske steder. Samtidig forsøger kæden sig også med sit første karaoke-rum.

- Coronakrisen har givet anledning til at gentænke virksomheden og analysere på, hvad vi har gjort godt, og hvad vi kan blive bedre til, siger medstifter Lasse Wiwe til Finans.

- Minigolf-konceptet ramte Aarhus med 180 kilometer i timen og sad lige i skabet. Det har givet blod på tanden, og vi tror på, at vi fremadrettet kan tiltrække endnu flere gæster ved at tilbyde spændende og anderledes aktiviteter, som gæsterne hungrer efter på den anden side af krisen, siger han.

Sadlede om under coronakrisen

Nærmest fra den ene dag til den anden forandrede coronakrisen hverdagen for rigtig mange danske forbrugere i foråret 2020.

Det fik dengang Cocks & Cows, som har 10 restauranter med vægt på hovedstadsområdet, til at justere sit koncept og satse på streetfood - altså mad, som nemmere kan spises på farten.

- Konceptet kører sådan set på ubestemt tid. Der er ingen bagkant. Tiderne skifter jo hele tiden i øjeblikket, men hvis der er efterspørgsel på det, passer det jo perfekt til den danske sommervarme, skrev Lasse Wiwe fra Cocks & Cows i en mail til Detailfolk sidste år.

- Det nemme valg er at vente på, at normaliteten vender tilbage - også inden for restaurationsbranchen. Vi vil gerne være first movers inden for branchen, og det kræver, vi tør at tage nogle chancer, selv når vi står med ryggen mod muren, skrev Lasse Wiwe.

LÆS OGSÅ: Ekspansive burgerbrødre har ansat en erfaren driftsdirektør

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD