Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kendt fødevaremærke får ny direktør

Direktør for Fairtrade-mærket i Danmark, Camilla Erika Lerberg. Foto: Fairtrade-mærket.
Wednesday den 16 January 2019 kl. 11:04 af: Lise Møller Schilder

Produkter med Fairtrade-mærket solgte sidste år for mere end 1 milliard kroner i dansk detailhandel. Nu får ordningen ny direktør.

Fairtrade-mærket har fået ny direktør i Danmark. Det skriver Fairtrade-mærket i en pressemeddelelse.

Den nye direktør er Camilla Erika Lerberg, 46 år. Hun tiltrådte i januar og kommer fra en stilling i Red Barnet, hvor hun har haft ansvar for kommercielle partnerskaber og CSR.

Sidste år blev der solgt produkter, som var Fairtrade-mærkede, for mere end 1 milliard kroner i Danmark. På det danske marked findes der i alt 1.400 Fairtrade-mærkede produkter.

Detailhandlen skal inddrages mere

En af Camilla Erika Lerbergs opgaver bliver at gøre flere forbrugere opmærksomme på den forskel, de kan være med til at gøre ved at købe Fairtrade-mærkede produkter.

- Vi kan kun øge danskernes bevidsthed om Fairtrade-mærket, hvis detailhandlen er med. Derfor skal vi også blive bedre til at gøre købmændene opmærksomme på, at de med Fairtrade-mærkede produkter både kan opnå nye kundegrupper, tjene penge og sætte et utal af flueben i deres CSR-strategi, siger Camilla Erika Lerberg.

Fairtrade-mærkets mål er at forbedre arbejds- og levevilkårene for bønder og arbejdere. Derudover er målet at sikre bæredygtige dyrkningsmetoder i Afrika, Asien og Syd- og Mellemamerika.

LÆS OGSÅ: Selvsikker direktør vil redde 1000 jobFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD