Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Irma vil starte en 'bevægelse' med sine medlemmer

Foto: detailfolk.dkThursday den 17 August 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

De er på udkig efter nye tiltag og koncepter hos Irma, så nu forsøger dagligvarekæden at få flere medlemmer til at bidrage med idéer.

Med egne ord forsøger Irma at sætte gang i en bevægelse, der skal omdanne den sjællandske dagligvarekæde til et sted, hvor kunderne ikke bare kommer for at købe ind.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Alle Irmas medlemmer bliver derfor inviteret til at dele deres ideer, visioner og input til mulige tiltag i dagligvarekæden. De bedste bud kan allerede blive til virkelighed i efteråret med støtte fra en ny innovationspulje på 250.000 kroner, som medlemsbestyrelsen står bag.

- Vi ved, at mange af vores medlemmer har et helt særligt forhold til fødevarer og masser af gode ideer til, hvad de ønsker sig af Irma fremover. Med den nye innovationspulje vil vi i Irma gerne honorere vores medlemmers gode ideer til gavn for de mange og give dem mulighed for at være med til at skabe fremtidens Irma, siger marketingschef hos Irma, Rikke Søgaard Hyldsberg.

Målet med initiativet er at sætte fokus på det lokale miljø, bæredygtighed, fødevareproduktion og ansvarlighed, skriver Coop, og kommer selv med idéer som fællesspisning lavet på datovarer, urbane køkkenhaver for hjemløse og gadens unge, en pop-up café og aftensmad to go.

LÆS OGSÅ: Irma åbner afdelinger for veganere og vegetarerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD