Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Netbutikkers ekspansion kræver hårdt arbejde

Foto: detailfolk.dkFriday den 1 March 2013 kl. 06:50 af: Freja Thorbech

Det kræver hårdt arbejde fra de danske netbutikker, hvis de vil slå igennem på nye markeder, men de er godt på vej, viser en ny undersøgelse.

De danske netbutikker er godt på vej, når det gælder om at ekspandere på nye internationale markeder.

En ny undersøgelse fra Deloitte og Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) viser vækstrater på over 20 procent, men skal virksomheder helt i mål kræver det fokuseret indsats på flere fronter, mener undersøgelsens bagmænd.

LÆS OGSÅ: Rekordår for dansk e-handel

- Det er rigtig positivt, at halvdelen af de danske netbutikker, der sælger til udlandet, forventer en vækst på over 20 procent til næste år. Virksomhederne kommer imidlertid ikke sovende til den vækst. Tre ud af fire danske netbutikker, der sælger til udlandet, skal ind i nye lande, på nye markeder og få fat på nye kunder. Det kræver, at de udvider deres sortimenter, finder på nye koncepter og bruger flere kræfter på markedsføring, siger Mie Stryg-Madsen, statsaut. revisor og partner i Deloitte, i en udtalelse.

God, men nødvendig udvikling

Hos FDIH er man også glad for den positive udviklingen, som man dog også betegner som nødvendig. 

- Vi er meget tilfredse med, at danske netbutikker nu fokuserer bredere, da de grundlæggende får fat i flere kunder og dermed et øget salg. Det er også nødvendigt at gå bredere ud, da e-handlen i dele af EU og ligeledes globalt udvikler sig nærmest eksplosivt. Og det er nu engang bedre at være på et marked i vækst og skabe sig en position, end at stå udenfor og så skulle kæmpe for at etablere sig efterfølgende, siger kommunikationschef Henrik Theil fra FDIH.

LÆS OGSÅ: Danskerne lægger milliarder i udenlandske netbutikker Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD