Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Millioner af nye kunder vælter ind hos modegigant: - Exceptionelt

Foto: ZalandoThursday den 6 May 2021 kl. 11:47 af: Kristian Holgersen

De store ord bliver fundet frem, når Zalando beskriver væksten i årets første kvartal. - Vores platform udvikler sig i rasende fart, siger direktør.

Med egne ord kan modegiganten Zalando nu præsentere et “enestående” resultat for de første tre måneder af regnskabsåret.

Omsætningen lyder på godt 2,2 milliarder euro - en vækst på næsten 47 procent i forhold til samme periode året før - mens bundlinjen lyder på 34,5 millioner euro.

Samtidig vælter det ind med shoppelystne europæere: En tilstrømning af 10 millioner aktive kunder sender det samlede antal op på 41,8 millioner. Den udvikling bliver kaldt exceptionel i en pressemeddelelse fra Zalando, hvor en opjustering for hele året også bliver lagt frem.

- I det første kvartal af 2021 har Zalando leveret den stærkeste vækst siden børsnoteringen i 2014, siger David Schröder. Han er CFO i Zalando

- Vi ser, at vores platform udvikler sig i rasende fart, som skaber fordele for både kunder og partnere. Det er grunden til, at vi kan tage hurtigere skridt i vores rejse mod at blive udgangspunktet for mode, fortsætter han.

Virksomheden forventer nu en vækst i omsætningen på 26-31 procent - altså i omegnen af 10.1-10.5 milliarder euro. Hidtil regnede Zalando med en fremgang på 24-29 procent.

LÆS OGSÅ: Topchef forlader Zalando før tid: Nu gælder det hustruens karriereFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD