Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Matas udvider samarbejde med apoteker

Foto: PressefotoWednesday den 31 May 2017 kl. 11:15 af: Lise Møller Schilder

Det har været en så stor succes for Matas at gå sammen med lokale apoteker, at kæden nu vil udvide ordningen.

Et apotek og en Matas under samme tag har været en så stor succes i Sønderborg de seneste syv måneder, at Matas nu vil teste konceptet af flere steder i Danmark. Det skriver Matas i en pressemeddelelse.

- Konceptet har vist sig at være så populært hos forbrugerne, at Matas påtænker at teste bofællesskaber i flere Matas butikker - herunder også i mindre byer, hvor kæden vurderer, konceptet giver ekstra god mening, skriver Matas.

- Særligt i mindre byer, der generelt er ramt af nedgang i butiksudbud og kundestrøm, tror vi på, det giver mening for andre detailkoncepter at drive butik som shop-i-shop i en stor Matas. Kunderne vil fortsat gerne handle lokalt, hvis købsoplevelsen er varieret og spændende nok. Her vil flere koncepter under samme tag være et godt alternativ til en længere køretur til den større naboby, siger Matas' adm. direktør Terje List.

Også indehaver af Sønderborg Løve Apotek og ejer af apoteket i Matas, Gisela Weber Mezghani, er enig i, at bofællesskabet er en succes.

- Vores kunder udtrykker stor glæde ved at komme på vores apotek i Matas. Eftersom både apoteket og Matas tilbyder kunderne faglig rådgivning, supplerer vi hinanden rigtig godt, forklarer hun.

Du kan se en film om konceptet ved at klikke HER.

LÆS OGSÅ: Hård konkurrence sender Matas tilbageFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD