Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Matas lancerer nyt koncept

Tirsdag den 23 maj 2017 kl. 09:24 af: Lise Møller Schilder

Club Matas er Danmarks største kundeklub. Den ruller nu et koncept ud, som skal imødekomme en særlig kundegruppe.

Matas lancerer en ny klub, der er tiltænkt gravide og mødre med børn under 3 år. Det skriver Matas i en pressemeddelelse.

Klubben går under navnet Mamma, og det er meningen, at kunderne kan få råd om alt fra kemiske stoffer til vitaminmangel og strækmærker. Kunderne kan melde sig gratis ind i klubben.

Den vil have tilknyttet flere sundhedseksperter som fx jordemoder Lene Skov Jensen og afspændingspæ-dagog Pia Genet Rasmussen. De vil løbende give medlemmerne oplysning og råd, der er timet i forhold til den enkelte kvindes graviditetsuge eller barnets alder.

 - Med Club Matas Mamma og ekspertteamet omkring det vil vi tale direkte til mor. Vi vil give hende tips til at navigere igennem sine bekymringer og usikkerheder ved bl.a. at tale om gode og sunde vaner. Endvidere får hun relevante tips på relevante produkter, da vi ved, hvilke produkter den gravide og nybagte mor kan være helt trygge ved.

Kunderne vil løbende modtage særlige tilbud på varer, som er udviklet efter et forsigtighedsprincip. Udvælgelsen af varer tager hensyn til, at fostre og babyer er særlig følsomme overfor kemiske stoffer, og at deres gravide eller ammende mor har stor indflydelse på, hvad de påvirkes af.

LÆS OGSÅ: Her åbner Danmarks største MatasFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD