Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Her åbner Danmarks største Matas

Foto: MatasFredag den 5 maj 2017 kl. 11:14 af: Dennis Clausager

Matas ønsker at se, hvor langt kædekonceptet kan udvikles og planlægger nu åbningen af deres største butik nogensinde. Den skal blandt andet knytte online og fysisk butik tættere sammen.

Danmarks største kæde indenfor sundhed og kosmetik er i fuld gang med at opgradere dele af butiksnettet på de bedste beliggenheder og præsenterede i starten af året et nyt koncept i shoppingcentret Fields.

Kæden har for nylig introduceret konceptet i Sønderborg, hvor der også blev lanceret et shop-i-shop-apotek og næste åbning bliver i Slotsarkaderne i Hillerød den 10. maj 2017. Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

Danmarks største

Nu er Matas gået i gang med forberedelserne til det, der skal være Danmarks største butik med et butiksareal på over 740 m2. Butikken kommer til at ligge i Danmarks ældste center, Rødovre Centrum, og kædens administrerende direktør glæder sig til at teste nye tiltag i konceptbutikken.

- En test i Sønderborg af en stor Matas butik inklusive apotek og MAC har vist, at Matas på de rigtige beliggenheder med succes kan gå op i butiksstørrelse. Ved at åbne kædens hidtil største Matas butik i et af Danmarks mest succesfulde indkøbscentre, Rødovre Centrum, tager Matas nu næste skridt i testen af, hvor langt Matas konceptet kan udvikles, siger administrerende direktør Terje List i en kommentar til planerne.

Butikken vil, ud over de normale konceptelementer i en stor Matas, også indeholde en MAC, en Stylebox afdeling samt flere nye elementer, der blandt andet skal knytte tættere bånd mellem online og butik.

Åbningen af butikken er planlagt til den 28. september 2017.

LÆS OGSÅ: Matas satser på nyt system til omnichannelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD