Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Magasin har udnævnt en ny indkøbsdirektør

Foto: PressefotoTirsdag den 17 august 2021 kl. 10:45 af: Kristian Holgersen

Den mangeårige indkøbsdirektør skal videre i sit arbejdsliv og forlader derfor sin stilling. En afløser er allerede fundet.

Magasin har været en tur i egne rækker for at finde stormagasinkædens nye indkøbsdirektør. Navnet er Esben Hougaard, og han bliver forfremmet fra en stilling som Deputy Buying Director.

- Med Esben Hougaard bag roret får Magasin en stærk spiller med et indgående kendskab til forretningen, der skal bidrage til at føre Magasin videre mod en spændende fremtid med fokus på nye, stærke brands og videreudvikling af Magasins succesfulde omnichannel-strategi, skriver Magasin i en pressemeddelelse.

Esben Hougaard afløser Margrethe Dal Lehrmann, som nåede at være indkøbsdirektør i 12 år. Hun skal nu være direktør i Lehrman Ventures, hvor hun sammen med sin mand vil investere i startup-virksomheder.

- Margrethe har været en stor del af den kæmpe succes, som Magasin har haft, og hun har spillet en afgørende rolle i at gøre Magasin til den førende omnichannel-virksomhed, som de er i dag, skriver Magasin i en pressemeddelelse.

Magasin har syv danske varehuse. I slujtningen af maj fik kæden ny ejer i form af tyske Peek & Cloppenburg, som lader de danske stormagasiner fortsætte som en selvstændig del af forretningen.

LÆS OGSÅ: Magasin er endelig blevet solgtFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD