Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Mærsk-topchef sender brev til ansatte i Dansk Supermarked

Foto: detailfolk.dkFriday den 25 October 2013 kl. 11:17 - Kilde: Flere medier

Gårsdagens mediehistorie om et muligt salg af Dansk Supermarked fik i går Mærsks topchef til at sende et uddybende brev til de ansatte i detailgiganten.

Er Dansk Supermarked til salg eller ej?

Det spørgsmål var på mange læber, da Berlingske Business i går skrev, at Mærsk nu er klar til at sælge den danske detailgigant. Avisen har draget sin konklusion på baggrund af et interview med koncernchef i Mærsk, Nils Smedegaard Andersen, i Berlingske Business Magasin, som udkommer i dag.

LÆS OGSÅ: Salg af Dansk Supermarked kan være på vej

Det fik dog senere på dagen Nils Smedegaard Andersen til tasterne, da han ikke mente, at avisen havde forstået ham korrekt. Han skrev derfor et brev til de ansatte i Dansk Supermarked, hvor han understregede, at Mærsk står "fuldt og helt" bag Dansk Supermarked. Topchefen skrev blandt andet: 

- Dagens artikel i Berlingske Tidende er således en misvisende, idet der ikke – som det fremgår af avisen – er tale om ændringer eller nye udmeldinger i forhold til Gruppens opbakning til Dansk Supermarked.

Kryptisk citat

Berlingske havde draget sine konklusioner på baggrund af følgende citat fra topchefen.

- Danske Bank er en langsigtet investering, som vi vil blive i, men det er ikke en del af kerneforretningen. Og så har vi en række andre virksomheder, som vi har sagt, at vi betragter som investeringer, og dem vil vi sælge, hvis der er en anden, bedre ejer, og vi kan finde nogle bedre konstruktioner.

Ifølge avisen havde man spurgt direkte ind til både Danske Bank og Dansk Supermarked, og derfor kan topchefens svar tolkes som om, at Dansk Supermarked er at betragte som investering, man er klar til at sælge fra.

Børsen har forsøgt at få Nils Smedegaard Andersen til at uddybe sit kryptiske svar, men det har han ikke ønsket. Heller ikke bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen har ønsket at sige noget til avisen, men henviser til presseafdelingen, hvor man ikke ønsker at forholde sig til, om Berlingskes konklusioner er korrekte.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked i massiv fremgangFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD