Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk Supermarked ansætter ny direktør

Foto: detailfolk.dkThursday den 20 June 2013 kl. 14:35 af: Freja Thorbech

Dansk Supermarked henter en direktør fra Mærsk, der skal hjælpe med udviklingen i dagligvaregruppen.

Maersk-kasketten skiftes nu ud med en fra Dansk Supermarked for den tidligere HR-chef i Maersk Tankers Peter Poulsen.

Han skal nu være være HR-chef i dagligvarekæden fra 1. september og indtræder samtidig i kædens Executive Comittee. Det oplyser Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

- Peter har stor erfaring med HR både fra Danmark og internationalt, og den erfaring skal han bruge til at fortsætte udviklingen af det høje niveau, Dansk Supermarked driver HR på. Jeg ser meget frem til Peters bidrag i min Executive Committee og til Dansk Supermarked som helhed, siger adm. direktør i Dansk Supermarked Per Bank.

Dansk Supermarked har gennem den seneste tid foretaget flere udskiftninger i topledelsen som en del af Per Banks reorganisering af organisationen.

LÆS OGSÅ: Strategisk toplederskifte i Dansk Supermarked

Glæder sig til samarbejde

Den kommende HR-direktør glæder sig til arbejdet.

- Dansk Supermarked er en virksomhed med kæmpe potentiale og en fantastisk organisation, som jeg glæder mig meget til at blive en del af. Det er samtidig en virksomhed, der virkelig rykker sig i disse år, og jeg ser frem til at kunne bidrage til denne udvikling sammen med vores HR-afdeling, ledelsesgruppen og den øvrige organisation, siger Peter Poulsen.

Peter Poulsen har en erhvervs-Ph.D. , der handler om organisationsforandringer på LEGO og en Master i Organisation og Ledelse, begge fra Aalborg Universitet.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD