Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ny afdeling i Dansk Supermarked skal vende skuden

Foto: detailfolk.dkFriday den 17 August 2012 kl. 15:10 af: Mette Winkler

Dansk Supermarked opretter en helt ny afdeling til at udvikle forretningsmodellen og sikre fremdrift i samtlige kæder.

Føtex, Bilka, Netto og storcenteret Salling udgør kernen i Dansk Supermarked. Men selvom den nytiltrådte adm. direktør i Dansk Supermarked, Per Bank, i torsdagens udgave af Børsen sender superkonceptet Netto på ekspansionstogt uden for landets grænser, så er der stadig lang vej for Bilka og Føtex, der ifølge topchefen endnu ikke er i europæisk klasse.

Det skal der laves om på nu med en helt ny afdeling dedikeret til konceptudvikling. Dansk Supermarked har netop ansat den ungarske direktør Viktor Jegesi til at modernisere forretningsmodellerne for koncernens kæder for at tilbageerobre tabte markedsandele.

- Afdelingen for forretningsudvikling i Dansk Supermarked skal lede den strategiske forretningsudvikling og arbejde med områder som kundeindsigt, konceptudvikling og optimering af forretningsmodellen for at sikre udvikling og fremdrift for alle kæderne i Dansk Supermarked. Det skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

En tredjedel af markedet er ikke nok

Dansk Supermarked har i øjeblikket en markedsandel på omkring en tredjedel inden for dagligvarer i Danmark, men Per Bank ønsker at få især Føtex og Bilka op på nye niveauer.

- Føtex og Bilka er de stærkeste koncepter inden for deres segment i Danmark, men de er ikke i europæisk klasse. I de næste år vil vi selvfølgelig arbejde på at få de to koncepter op på et andet niveau. Men vi er der ikke endnu, siger Per Bank til Børsen.

Meldingen om den nye afdeling kommer samtidig med et skuffende halvårsresultat. Alene i 2. kvartal i 2012 dykkede Dansk Supermarkeds overskud med 202 millioner kroner i forhold til samme periode i 2011.


 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD