Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Løber med international pris som årets økologiske retailer

Coop modtager prisen Organic Retailer of the Year. Fra venstre: Helle Andersen, Jens Visholm og Thomas Roland fra Coop prisen. Foto: Jens Panduro.
Friday den 15 November 2019 kl. 06:00 af: Redaktionen

Flere års fokus på økologi bliver belønnet. Ved en stor messe i Malmö har Coop netop vundet prisen Organic Retailer of The Year.

Onsdag aften kunne danske Coop gå på scenen og modtage prisen som Organic Retailer of The Year. Det skete på messen Nordic Organic Food i Malmö.

Coop har fået prisen for sit store engagement på området, skriver Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse.

I 2014 lancerede Coop en målsætning om at fordoble salget af økologi frem mod 2020, og koncernen har siden søsat kampagner som “Sammen og mere økologi” og “Vi vil gøre økologi til hvermandseje.”

- Vi er meget stolte og taknemmelige for at modtage denne anerkendelse. Men vi vil dele æren med vores medlemmer og kunder og de mange leverandører. Uden deres brændende engagement var vi ikke nået dertil, hvor Danmark er førende i verden på økologi, siger koncerndirektøren i Coop, Jens Visholm,

- Vi glæder os til at fortsætte rejsen, hvor vi de seneste fem år har øget vores salg af økologi med over 300 millioner kr. om året. For de kommende fem år er det vores mål at øge salget med over 400 millioner kr. om året, fortsætter han.

I 2020 vil danske forbrugere samlet set købe økologiske varer for mellem 19 og 20 milliarder kroner - svarende til 3400 kr. i gennemsnit pr. dansker, skriver Økologisk Landsforening. Det er mere end en fordobling i forhold til 2014, hvor der blev solgt økologiske varer for otte milliarder - 1400 roner. pr. dansker.

LÆS OGSÅ: Shoppingcenter vinder fem internationale priserFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD