Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Økologisk Landsforening opruster med ny topchef

Foto: PRTuesday den 27 June 2017 kl. 10:10 af: Kristian Holgersen

En profil med ledererfaring fra legetøjsgiganten Lego får nu til opgave at styrke Danmarks førerposition inden for økologi.

46-årige Helle Borup Friberg bliver ny administrerende direktør i Økologisk Landsforening, hvor hun skal sørge for at videreudvikle organisationen og styrke økologiens position på markedet.

Det skriver Økologisk Landsforening i en pressemeddelse.

- Både økologi og Økologisk Landsforening er i en rivende udvikling. Vi har fundet en ny leder, der sammen med et stærkt lederhold kan geare organisationen til at tage økologi til et nyt niveau - både i samfundet, i markedet og som medlemsorganisation, siger Per Kølster, formand i Økologisk Landsforening.

Erfaren Lego-profil

Helle Borup Friberg har tidligere besat flere topposter hos Lego, hvor hun blandt andet har stået i spidsen for virksomhedens New Business Group og været Head of Operations and Digital Platform.

- Økologisk Landsforenings vision om en verden, der tænker og handler økologisk, ligger mit hjerte meget nært, siger hun og fortsætter:

- Fagligt brænder jeg for god ledelse, forretningsudvikling og innovation, og med min nye rolle får jeg mulighed for at kombinere en spændende ledelsesmæssig opgave med muligheden for at gøre en forskel for vores fælles fremtid i tæt samarbejde med et netværk af passionerede medlemmer.

Foreningen er et fællesskab for økologiske landmænd, virksomheder og forbrugere, der arbejder for mere og bedre økologi på det danske marked.

LÆS OGSÅ: Supermarkeder sælger økovarer med fejl-mærkningerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD