Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coops økologi-konkurrence giver pote

Foto: detailfolk.dkMonday den 6 February 2017 kl. 10:16 af: Lise Møller Schilder

En konkurrence om, hvem der kunne sælge mest økologi, har løftet salget betydeligt for 342 af Coops butikker.

Coop har tidligere meldt ud, at dagligvarekoncernen vil til at sælge langt mere frugt og grønt. Nu har Coop så netop afsluttet en kampagne, som skulle få 342 Coop-butikker til at sælge flere økologiske varer. 

Kampagnen har fungeret på den måde, at butikkerne selv har tilmeldt sig Coop's konkurrence om, hvem der kunne øge salget af økologi mest de første tre uger af januar. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

I alt er salget af økologi øget med 22 procent. Ifølge Coop svarer det til et øget salg på over 10 millioner kroner i forhold til de tre første uger af januar 2016.

Lokalsamfund med størst vækst
Det har særligt været ude i lokalområderne, at salget af økologi er steget mest. Ud af de ti butikker, som havde størst vækst, er otte enten Dagli´Brugsen eller LokalBrugsen. Vinderen er Dagli´Brugsen Mogenstrup i Sydsjælland, der mere end 3-doblede salget. 

- Det er en fremgang, der alene er skabt af medarbejdernes engagement og gejst. Med godt købmandskab har de realiseret en central del af Coops strategi, et øget salg af økologi, og vist, at forbrugerne over hele Danmark er meget mere interesseret i økologi, end mange troede, siger Jesper K. Andersen, der er formatdirektør for Dagli´- og LokalBrugsen, i pressemeddelelsen.

Den butik, der opnåede den højeste økologi-andel af den samlede omsætning, var til gengæld SuperBrugsen Nørrebrogade med 36,8 procent.

LÆS OGSÅ: Coop i ny kæmpesatsningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD