Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coop i ny kæmpesatsning

Foto: detailfolk.dkWednesday den 11 January 2017 kl. 05:55 af: Lise Møller Schilder

Danskerne spiser for få grøntsager, men det vil Coop ændre. Der ligger et milliardmarked og venter, hvis opgaven kan løses rigtigt.

1 milliard kroner. Så mange penge vil Coop øge salget af frugt og grønt med. Det skriver Coop i en pressemeddelelse. Coops mål er at øge danskernes forbrug med 50 procent over fem år som en del af deres "Sammen om bedre mad"-strategi, der har kørt siden 2014.

- Vores mål er at få alle danskere til i gennemsnit at spise 300 gram grønt om dagen, hvilket er anbefalet i kostrådene. Det svarer til et ekstra salg på over en milliard kroner om året, hvilket også medfører et nyt milliardmarked for de danske gartnere, siger koncerndirektør i Coop, Jens Visholm, i pressemeddelelsen.

Nedsættelser på frugt og grønt

I løbet af 2017 vil Coops 1200 butikker – Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma – lancere en række initiativer, der skal inspirere danskerne til at spise sundere. Det første initiativ kommer i denne uge, hvor butikkerne præsenterer den hidtil mest omfattende markedsføring af frugt og grønt med massive prisnedsættelser.

- Vi vil gøre op med den måde, man hidtil har arbejdet med sundhed i Danmark, ved at bringe det i øjenhøjde med alle danskere, og ikke kun tale til en snæver elite, som i forvejen er sund. Vi vil ikke være formanende, men gøre de sunde valg nemmere, billigere og sjovere, siger Jens Visholm og fortsætter:

- Vi ønsker, at det i videst muligt omfang skal være danske råvarer. Men det kræver, at producenterne tænker nyt, er innovative og kommer med helt nye smagfulde grøntsager, der er nemme at håndtere for forbrugerne.

Han tror på projektet, fordi Coop har haft succes med deres tidligere initiativer indenfor økologi og måltidsløsninger.

LÆS OGSÅ: Direktør hos Dansk Supermarked skifter til CoopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD