Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Her sælger Coop mest økologi

Foto: detailfolk.dkWednesday den 31 August 2016 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Salget af økologiske varer går bedre på Coop.dk MAD end i koncernens fysiske butikker, viser ny måling.

For mere end 30 år siden solgte Brugsen sin første pose økologiske gulerødder. Siden er økologiske varer blevet et helt normalt syn på hylderne.

Tendensen er særlig stærk i netbutikken Coop.dk MAD, hvor de økologiske varer udgjorde hele 32,2 procent af det samlede salg i sidste halvdel af juli. Det er den højeste andel i alle koncernens butikker.

Samlet set køber kunderne i Coop.dk MAD fire gange så meget økologi som den gennemsnitlige dansker. Årsagen skal findes i de mange børnefamilier, som i højere grad klarer indkøbende online.

- Forklaringen er formentlig, at vi har mange børnefamilier som kunder, og de er særligt interesserede i økologi og sundhed. Det afspejler sig selvfølgelig også i vores sortiment, hvor vi lige nu har over 1300 forskellige økologiske varer at vælge imellem, siger kommerciel direktør i Coop.dk MAD, Morten Viktor, i en pressemeddelelse.

Coop.dk MAD er et online supermarked, der leverer dagligvarer direkte hjem til kunderne. Efter en svær start præget af kundeklager over tomme hylder og fordærvede fødevarer, lovede Coop tidligere på sommeren, at problemerne nu er løst.

LÆS: Efter kundeklager: Coop-direktør lover bedre netbutik

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD