Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Lars Larsen sætter sig på skrantende sushi-kæde

Foto: JyskOnsdag den 28 juni 2017 kl. 09:36 - Kilde: Berlingske Business

Med en fuld overtagelse af ejerskabet vil Lars Larsen Group sætte fart på udviklingen af Letz Sushi, som lige nu kører med underskud.

Jysk-milliardæren Lars Larsen åbner et nyt kapitel i sit sushi-eventyr og overtager hele selskabet bag Letz Sushi fra stifteren Louise Ertman Baunsgaard, som indtil nu har stået som medejer.

Det skriver Berlingske Business.

Med fuld kontrol får Lars Larsen Group friere hænder til at rette op på den skrantende sushi-kæde, som i sit seneste årsregnskab led et underskud på 10 mio. kroner. Det kommer blandt andet til at ske gennem en satsning på at sælge færdiglavet sushi til kunderne i dagligvarehandlen.

- Vi vil levere et mere high-end produkt end det, som findes på detailmarkedet nu. Men vi har en hyldetid, der naturligvis giver et andet produkt, end det du kan købe i vores restauranter, har administrerende direktør hos Letz Sushi, Anders Barsøe, udtalt til Fødevarewatch tidligere på året.

- Vi kalder heller ikke vores sushi i supermarkederne Letz Sushi, vi giver det søsternavne, som dog referer til os. På den måde differentierer vi vores branding, fortsatte han.

Samtidig er der også planer om flere butiksåbninger.

Et længere sushi-eventyr

Forholdet mellem Lars Larsen Group og Letz Sushi begyndte i 2013, da Jysk-arvingen Jacob Brunsborg måtte opgive at få en god forretning ud af kæden Dondon Sushi, som han selv havde startet op i 2008.

I stedet for at lukke de seks restauranter ned, lykkedes det at indgå en aftale med Letz Sushi om at smelte de to kæder sammen og dele ejerskabet imellem sig.

- Det er ingen hemmelighed, at Dondon Sushi ikke har været vores bedste investering, sagde Jacob Brunsborg dengang i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Sushikæde går i offensiven med kapital fra Lars Larsen

Læs hele artiklen på Berlingske Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD