Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Lars Larsens møbelkæder investerer massivt i ekspansion

IDdesigns topchef, Michael Christiansen, sætter nu turbo på vækstplanerne i virksomhedens tre møbelkæder.
Foto: IDdesignOnsdag den 17 maj 2017 kl. 10:14 af: Dennis Clausager

Der sættes turbo på nyåbningerne, når IDdesign igansætter det største investeringsprogram i virksomhedens historie.

IDdesign A/S, der står bag Ilva, IDEmøbler og det udenlandske franchicekoncept IDdesign, går nu for alvor i offensiven med en plan om at komme tæt på kunderne. 

I dag har Ilva syv bolighuse i Danmark og to i udlandet, mens IDEmøbler har 37 bolighuse i Danmark og to i udlandet. Hertil kommer franchisekæden IDdesign, der har 20 bolighuse i Mellemøsten, Spanien, Cypern og Ungarn. Men antallet af bolighuse bliver nu markant accelereret. Første mål er åbningen af 10 nye bolighuse i Danmark og udlandet inden for en periode på 12 måneder. Det skriver IDdesign i en pressemeddelelse.

Stigende efterspørgsel

Senest har IDEmøbler åbnet et nyt bolighus i Haderslev, mens franchisekæden IDdesign har åbnet fire nye bolighuse i Spanien, Ungarn og Libanon. Inden for de næste måneder åbner der nye IDEmøbler-bolighuse i Helsingør, Roskilde og Silkeborg – en Ilva i Esbjerg – samt et nyt bolighus i Qatar og endnu et i Libanon.

Alle 10 åbninger sker over en 12 måneders periode – fra februar 2017 til februar 2018. Og investeringerne vil give resultater, lyder det fra direktøren.

- Vi har de senere år investeret markant i at give vores kunder mere inspiration til indretningen af deres hjem, når de besøger vores bolighuse – og det har båret frugt. Vores salg er stigende, og vi oplever en stærk efterspørgsel efter vores bolighus-koncepter i både Danmark og udlandet, siger Michael Christiansen, der er administrerende direktør i IDdesign, som selskabet bag de tre møbelkæder.

Online vækster

Michael Christiansen fortæller også, at IDEmøblers og ILVAs salg online er kraftigt stigende – og at kunderne finder tryghed i kombinationen af fysiske butikker og muligheden for at købe møbler online.

- Derfor sætter vi nu turbo på vores vækstplaner, hvor vores mål er at dække alle afkroge af Danmark samt finde interessante beliggenheder i storbyer rundt om i Europa og resten af verden, som passer til vores udenlandske koncept, siger han.

IDdesign A/S er en af Danmarks største detailhandlere inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 68 møbelhuse og en omsætning på cirka 1,7 milliarder kroner. 

LÆS OGSÅ:  Sengespecialisten udskifter direktørenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD