Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Møbelkæde vil gøre nyt city-koncept landsdækkende

Foto: IdemøblerFriday den 3 February 2017 kl. 10:35 af: Kristian Holgersen

Efter en succesfuld testperiode vil møbelkæde gøre sit city-koncept landsdækkende og varsler samtidig om nye varehus-åbninger.

I et års tid har Idemøbler forsøgt sig med en såkaldt citybutik i Aalborg, og erfaringerne har været så gode, at kæden nu vil sprede konceptet til resten af landet.

Citybutikkerne har et mindre salgsareal end kædens traditionelle bolighsuse, men skal til gengæld ligge tættere på storbyerne. Allerede nu er der åbnet en ny citybutik i Haderslev, men der er flere på vej, så snart de rette placeringer er fundet. Samtidig er der også planer om nye bolighuse, forsikrer Martin Hallund, kædedirektør i Idemøbler.

- Idemøbler har de senere måneder oplevet et markant stigende antal kunder og omsætning. Og koblet med den succesfulde åbning i Aalborg af vores city-koncept, så vælger vi nu at gå på jagt efter egnede placeringer til nye bolighuse i hele landet. Vi tager markedsandele, og det vil vi blive ved med, siger han i en pressemeddelelse.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

De gode takter hos Idemøbler kommer altså til at betyde en udvidelse af forretningen. Næste åbning af et stort bolighus sker efter planen i Roskilde til efteråret, og meget tyder på, at der er flere i vente.

- Vi vil naturligvis gerne i gang med at åbne nogle flere bolighuse, og vi er glade for, at vi har fundet en god placering i Roskilde. Men vi er samtidig tålmodige, for beliggenheden er ekstremt vigtig for os, både når det handler om vores city-butikker og vores traditionelle bolighuse, siger Martin Hallund, som ikke vil komme med et tal på, hvor mange nye butikker og bolighuse, der er planer om.

- Men vi er klar til en markant ekspansion, hvis vi finder de rigtige placeringer. Vores ambition er, at Idemøbler skal endnu tættere på vores kunder i hele landet, end vi er i dag med vores 36 bolighuse, siger han.

LÆS OGSÅ: Forgældet møbelkæde lukker sine butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD