Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Sushikæde går i offensiven med kapital fra Lars Larsen

Foto: detailfolk.dkFredag den 10 marts 2017 kl. 10:40 - Kilde: FødevareWatch

Letz Sushi har i øjeblikket travlt med at udvikle forretningen. Kæden har planer om at komme til udlandet og gå ind på detailmarkedet.

Hos Letz Sushi forbereder man i øjeblikket at udvikle forretningen på flere fronter. Det sker som et led i en storstilet vækstplan, som gerne skulle fordoble virksomhedens størrelse frem mod 2020, skriver Fødevarewatch i flere artikler.

En af satsningerne går ud på at sprede restaurant-konceptet til udlandet. I første omgang har Letz Sushi planer om at rykke ind på markederne i Sverige og Tyskland, som ifølge kædens direktør, Anders Barsøe, på nogle områder minder om det danske.

Samtidig skal antallet af danske restauranter i vejret. Lige nu har kæden 16, men allerede nu er tre nye åbninger på vej. I 2020 har Letz Sushi som mål at nå 32 restauranter i alt.

Vil ind på detailmarkedet

Udover åbningen af nye restauranter vil Letz Sushi også være en del af detailmarkedet og sælge sushi til kunderne i dagligvarehandlen.

Præcis i hvilke supermarkedskæder de nye produkter bliver sat til salg, vil Anders Barsøe endnu ikke afsløre, men de kommer til at figurere under navnene Naoki by Letz Sushi og LeSu.

- Vi vil levere et mere high-end produkt end det, som findes på detailmarkedet nu. Men vi har en hyldetid, der naturligvis giver et andet produkt, end det du kan købe i vores restauranter. Vi kalder heller ikke vores sushi i supermarkederne Letz Sushi, vi giver det søsternavne, som dog referer til os. På den måde differentierer vi vores branding, siger Anders Barsøe til FødevareWatch.

I 2013 købte Lars Larsen en del af Letz Sushi, og ejeren af Jysk har da også finansieret den nye satsning, siger direktøren.

LÆS OGSÅ: Ejer af sushi-kæde køber ekskonen ud og udvider

Læs hele artiklen på FødevareWatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD